0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

 

Uw recreatiewoning verkopen op de Utrechtse Heuvelrug?

Bent u van plan om uw recreatiewoning op de Utrechtse Heuvelrug te verkopen?

Het verkopen van uw recreatiewoning is over het algemeen geen gemakkelijke zaak. Meestal woont u niet in de buurt en zijn er verschillende regelgevingen vanuit de camping of het park waar uw recreatiewoning zich bevindt. Daarnaast is verkopen voor de meeste mensen niet in de wieg gelegd. Onderhandelen, presenteren en enthousiasmeren zijn standaard zaken om uw recreatiewoning succesvol te verkopen.

 

Utrecht Chalets makelaars is een full-service makelaar

Gelukkig heeft u ons gevonden. Op zich al een goede zaak. Ons enthousiaste team neemt de volledige verkoop voor u uit handen. Wij presenteren, onderhandelen en enthousiasmeren om uw recreatiewoning vakkundig en snel tegen de goede prijs te verkopen. Utrecht Chalets makelaars is gespecialiseerd in recreatiewoningen in onze prachtige omgeving “De Utrechtse Heuvelrug”. Uw recreatiewoning is in de juiste handen bij Utrecht Chalets makelaars!

 

Hoe gaan wij te werk


Utrecht Chalets makelaars is een full-service makelaar. U hoeft ons alleen maar te bellen op 0341-276905.

U kunt ook ons verkoopkantoor bezoeken aan de Koningsweg 8 in Garderen. Na een kennismakingsgesprek maken wij professionele foto’s en video’s, maakt onze tekstschrijver een geweldige presentatietekst en verspreiden wij de advertenties op onze krachtige verkoopwebsites zoals www.utrechtchalets.nl, maar ook op bijvoorbeeld Funda, Pararius en Huislijn. Wij kunnen bijna garanderen dat uw recreatiewoning binnen 3 maanden verkocht is!


Hoe meld ik mijn recreatiewoning aan

Bent u enthousiast geworden om uw recreatiewoning door Utrecht Chalets makelaars te verkopen?

Laat uw gegevens achter


Wij nemen contact met u op!

 

Wat kost het om mijn recreatiewoning te verkopen

Elke verkoopproject is anders. Utrecht Chalets makelaars rekent opstartkosten en een verkoopcourtage over de verkoopprijs van uw recreatiewoning. Laat u informeren door onze adviseur.

 

Stuur ons een email

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op