0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Verkopen


U bent van plan om uw recreatiewoning te gaan verkopen en u twijfelt of u het zelf gaat doen of dat u het uit handen geeft aan een makelaar. Gaat u het zelf doen? Houdt u er rekening mee dat u tijd vrij moet maken om uw tweede woning meerdere malen in het weekend te moet laten zien aan verschillende potentiele kopers. De kopers willen vanzelfsprekend alles weten. Hoe zit de kadastrale afbakening, hoe is het geregeld met het park etc., etc..

Kiest u ervoor om Utrecht Chalets makelaars uw tweede woning te laten verkopen dan heeft u nergens meer omkijken naar. Wat kunt u van Utrecht Chalets makelaars precies verwachten:

Intake:
Utrecht Chalets makelaars komt bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hierbij nemen wij alle mogelijkheden door om uw recreatiewoning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Kiezen wij er gezamelijk voor om de verkoop op te starten, dan gaan wij vervolgens:

  • Een advertentie plaatsen op de website van Utrecht Chalets makelaars, Funda, Huislijn, Pararius en Jaap
  • Facebook campagne
  • Instagram campagne
  • Youtube 
  • Adverteren in kranten

Nadat uw tweede woning online gepresenteerd staat zal Utrecht Chalets makelaars de bezichtigingen begeleiden en u na elke bezichtiging rapporteren vanuit ons gedigitaliseerde systeem. Zo wordt u exact op de hoogte gehouden van wat er gebeurt.

De provisie
Geen enkele woning is hetzelfde. Laat ons vrijblijvend een voorstel uitbrengen. U kunt ons bereiken via 0341-276905 of e-mail ons  info@utrechtchalets.nl 

 

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op