0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

U wilt kopen of verkopen?

 

Uw recreatiewoning op de Utrechtse Heuvelrug verkopen?

Bent u van plan om uw recreatiewoning op de Utrechtse Heuvelrug te verkopen?

Het verkopen van een recreatiewoning is over het algemeen geen gemakkelijke zaak. Meestal woont u niet in de buurt en is er regelgeving vanuit de camping of het park waar uw recreatiewoning zich bevindt van toepassing. Daarnaast vereist het verkopen gedegen kennis van zaken. Professioneel presenteren, enthousiasmeren van potentiële kopers en vervolgens met goed gevolg onderhandelen zijn standaard zaken om uw recreatiewoning succesvol te verkopen.

 

Utrecht Chalets makelaars is een full-service makelaar

Gelukkig heeft u ons gevonden! Op zich al een goede zaak. Ons enthousiaste team neemt u de volledige verkoop uit handen. Wij als professionals presenteren, enthousiasmeren en onderhandelen met gedegen kennis van zaken om uw chalet vakkundig en snel tegen een goede prijs te verkopen. Utrecht Chalets makelaars is door zijn vakkennis gespecialiseerd in de verkoop van recreatiewoningen in deze prachtige omgeving De Utrechtse Heuvelrug. Uw recreatiewoning is bij ons in goede handen!

 

Hoe gaan wij te werk


Utrecht Chalets Makelaars is een full-service makelaar. U hoeft ons alleen maar te bellen op nummer 0341-276905. Ook kunt u ons verkoopkantoor bezoeken aan de Koningsweg 8 in Garderen. Na een kennismakingsgesprek maken wij professionele foto’s en video’s, maakt onze tekstschrijver een geweldige presentatietekst en verspreiden wij de advertenties op onze krachtige verkoopwebsites zoals www.utrechtchalets.nl maar ook Funda, Marktplaats, Pararius en Huislijn. Wij kunnen bijna garanderen dat uw chalet binnen 3 maanden verkocht is!


Hoe meld ik mijn recreatiewoning aan

Bent u enthousiast geworden om uw recreatiewoning door Utrecht Chalets makelaars te verkopen?

Laat uw gegevens achter op deze pagina en wij nemen contact met u op!

 

Wat kost het om mijn recreatiewoning te verkopen

Elke verkoopproject is anders. Utrecht Chalets makelaars rekent opstartkosten en een verkoopcourtage over de verkoopprijs van uw recreatiewoning. Laat u informeren door onze adviseurs.

Stuur ons een email

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op