0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

De fantastische Soesterduinen

Een prachtig natuurgebied is dat van de Soesterduinen dat gelegen is ten zuiden van Soest. De Soesterduinen liggen in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en is één van de weinige natuurgebieden in Nederland met een flinke zandverstuiving.

Ben je op zoek naar een leuke plek om te wandelen of om andere activiteiten te ontplooien in de buurt van Utrecht? De Soesterduinen hebben werkelijk alle ingrediënten daarvoor in huis. Een geweldige plek om te vliegeren, voetballen en te klimmen; dus ideaal voor kinderen. Je kunt hier prachtig wandelen in het bos en over de eindeloze zandverstuivingen. Tijdens een wandeling in dit gebied waan je je even in een woestijn buiten Nederland.

`s Zomers kun je hier natuurlijk heerlijk picknicken en in de winter met sneeuw in vliegende vaart met een sleetje van de heuvels af!

Ook zijn er in de buurt van de Soesterduinen diversen leuke horecagelegenheden zoals het gelijknamige restaurant ‘De Soester Duinen’ waar je heerlijk kunt lunchen en/of dineren.

Vlakbij de Soesterduinen is Trimbaan Soesterduinen gelegen; een heerlijke plek om te sporten, maar ook een ideaal uitje met de kinderen: hier kunnen ze namelijk heerlijk ravotten.

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op