0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Kasteel Slot Zeist

Aan het einde van een statige oprijlaan staat slot Zeist. Slot Zeist is het ideale decor voor stijlvolle diners, vergaderingen, feesten en andere zakelijke of particuliere bijeenkomsten.

De prachtig gestylde kamers van Slot Zeist vormen een sprookjesachtig decor voor al uw evenementen. Ook ligt Slot Zeist in een prachtige bosrijke omgeving. Een mooie plek om met uw gasten een wandeling te maken of een fijne fietstocht op de Utrechtse Heuvelrug.

Het landschap van de Utrechtse Heuvelrug is zeer gevarieerd, er is veel te zien én te doen. Bezoek bijvoorbeeld De Boswerf: een prachtige groene locatie middenin het Zeisterbos waar kinderen zich fantastisch kunnen uitleven in het natuurspeelbos.

 

De wandelroutes in deze omgeving zijn een aaneenschakeling van bossen, buitenplaatsen en een aantal avontuurlijke voetpaden dwars door het boerenland. De diverse wandeltochten voeren u onder andere langs Landgoed De Breul met een prachtige Engelse landschapstuin, Landgoed Heidestein met een schaapskooi en natuurlijk Slot Zeist. De eerste bewoner van dit slot was Willem van Nassau, heer van Odijk en kleinzoon van prins Maurits. Na een bezoek aan het slot is het heerlijk rustig wandelen over de landgoederen Wulperhorst en Blikkenberg. Een boswandeling door het oude Zeisterbos, waar zelfs grove dennen uit ca. 1795 staan, is ook onderdeel van deze wandeling.

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op