0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Kopen

Overweegt u een recreatiewoning te kopen in de vorm van een stenen bungalow, een houten chalet of een stacaravan en bent u de zoektocht begonnen? Wij heten u van harte welkom op de website van Utrecht Chalets makelaars.

 

Het kopen van een vakantiewoning is net zo belangrijk als het kopen van een eerste woning!

Utrecht Chalets makelaars is een makelaar op de Utrechtse Heuvelrug en is gespecialiseerd in de verkoop van recreatiewoningen binnen dit gehele gebied. Onze makelaars vinden het kopen van een recreatiewoning net zo belangrijk als het kopen van een eerste woning. Laat u informeren over de zaken waar u op moet letten tijdens het kopen van een recreatiewoning, zoals bijvoorbeeld parkkosten, verzekeringen en financieringen. 

 

Waarom een vakantiewoning kopen op de Utrechtse Heuvelrug?

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig gebied vol diversiteit aan prachtige natuurgebieden en daarbinnen goed ingerichte recreatieparken. Tevens heeft de Utrechtse Heuvelrug een hoge dichtheid aan ontspannings- en vertiermogelijkheden, waardoor het een streek is die enorm in trek is bij toeristen. De Utrechtse Heuvelrug ligt in de provincie Utrecht en telt diverse vakantieparken voor verschillende doelgroepen. Bent u op zoek naar rust en vakantieparken die aan de rand van de bossen zijn gesitueerd, of parken welke zijn voorzien van zwembaden, horeca en animatie? Laat u informeren door onze deskundige makelaars voor het maken van de juiste keuze.

 

Hoe worden vakantiewoningen gefinancierd?

Bent u benieuwd hoe een vakantiewoning wordt gefinancierd? Veel mensen betalen de vakantiewoning uit een vrijgekomen erfenis, gebruiken de overwaarde van de woning voor het aankopen van een vakantiewoning, of financieren deze gedeeltelijk middels een financieringsplan dat is gemaakt voor Utrecht Chalets makelaars. Laat u informeren door onze experts.

 

Kopen als investering

Bent u op zoek naar een vakantiewoning die u zelf kunt gebruiken, maar ook kunt verhuren als u er niet bent? Dan brengt dit vele fiscale voordelen met zich mee! Zo krijgt u 21% BTW terug na het aankopen van een nieuwe recreatiewoning en heeft u geen BTW-afdracht over de verhuurinkomsten. Tevens ontvangt u de verhuurinkomsten per kwartaal op uw rekening waarmee uw investering ook nog eens een interessant rendement met zich meebrengt. Meer informatie? Vraag het onze deskundige makelaars!


Bekijk hier het actuele aanbod op de Utrechtse Heuvelrug!


Stuur ons een email

 

Stuur ons een email

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op