0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ons team


Wij zijn Ronald Boswinkel en Annette Goor en wij vertegenwoordigen met trots Utrecht Chalets makelaars. Met een enorme expertise in de wereld van recreatiebedrijven en de in- en verkoop van recreatiewoningen bedienen wij onze klanten in de Utrechtse Heuvelrug.

Door de enorme vraag uit de markt naar unieke plekken op de Utrechtse Heuvelrug is Utrecht Chalets makelaars ontstaan. Wij komen dagelijks in contact met kopers en verkopers van prachtige recreatiewoningen en kunnen hierdoor onze klanten uitstekend bedienen. 


Wat wij doen


Utrecht Chalets makelaars, de onafhankelijke makelaar gespecialiseerd op het gebied van recreatiewoningen op de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug. Denk aan Renswoude, Zeist, Bunnik, Maarssen, binnen de gehele Utrechtse Heuvelrug zijn wij actief voor u. Niet alleen als verkoopbemiddelaar zijn wij uw specialist; ook als het gaat om nieuwbouw van recreatiewoningen is Utrecht Chalets makelaars uw partner.

 

Utrecht Chalets makelaars is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper en een expert binnen de markt van vakantiewoningen in de vorm van chalets, stacaravans en onroerend recreatief vastgoed. Utrecht Chalets makelaars werkt samen met verschillende vakantieparken en is dagelijks in gesprek met kopers en verkopers. Dichter op de markt kan Utrecht Chalets makelaars niet staan.

 

Utrecht Chalets makelaars biedt u vakantiewoningen aan op de meest unieke locaties op de Utrechtse Heuvelrug, waar u speciale privileges geniet, een diversiteit aan beleggingsmogelijkheden hebt en altijd verzekerd bent van een goed rendementsadvies.

Onze makelaars weten maar al te goed dat zowel kopen als verkopen belangrijke zaken zijn, waar de nodige expertise voor nodig is. Aangevuld met persoonlijk contact op ieder gewenst moment en een goed advies zijn belangrijke zaken voor zowel koper als verkoper. Ons team staat door hun vele contacten dicht op de markt en kan hierdoor snel schakelen.

 

Ook enthousiast geworden?
Bezoek ons kantoor aan de Koningsweg 8 in Garderen of bel ons voor een afspraak op 0341-276905.

 

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op