0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Econic Family - | Zonder kavel

€ 82.500,-

Vrij op naam

Omschrijving:


Een Tiny House van TinyRebel op uw eigen kavel of in uw tuin als werkplek of gastenverblijf?

Heeft u een grote tuin of heeft u een stuk grond waarop u iets unieks wilt creëren voor uzelf of voor uw gasten? Denk dan eens aan een Tiny House van TinyRebel. Eigentijdse en moderne Tiny Houses in verschillende afmetingen, gasloos en met een unieke woonbeleving.

 

Dit geweldige Tiny House, type Econic Standaard, heeft een afmeting van ca. 12.00 m x 3.40 m (ca. 30 m²) en is volledig gasloos. U kookt, verwarmt en doucht op elektriciteit. De Tiny Houses van TinyRebel zijn van kwalitatief hoogwaardig Noord-Europees hout geproduceerd. De wanden zijn met CLT (Cross Laminated Timber) afgewerkt, waarmee een warme en natuurlijke sfeer wordt gecreëerd. Over de isolatie van een Tiny House hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De Tiny Houses worden standaard met tripleglas uitgevoerd voor optimaal warmtebehoud.

 

De indeling is als volgt: u komt binnen in de woonkamer met een degelijke schuifpui. In de woonkamer is een keukenblok met elektrische kookplaat, koelkast met vriesvakje, rvs-spoelbak, afzuigkap en een magnetron. Uiteraard is en blijft het een Tiny House maar toch is er ook voldoende kastruimte. In de hal is de toegang tot de badkamer welke een regendouche heeft, een toilet en een standaard badkamermeubel. De wanden zijn afgewerkt met Fibo Trespo.

 

Het Tiny House heeft twee ruime slaapkamer met een 2-persoons bed en voldoende kastruimte.

 

Bent u op zoek naar een Tiny House om op uw eigen terrein te plaatsen? Komt u dan eens langs in ons verkoopkantoor te Garderen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kenmerken:

Soort bouw

Houtbouw

Materiaal buitenzijde

Hout

Afmeting

Ca. 12.00 m x 3.40 m

Bouwjaar

2021

Aantal slaapkamers

2 slaapkamers

Warmtebron

vloerverwarming

Warmwater

Boiler en infrarood vloerverwarming

Vloerbedekking

Laminaat

Woonoppervlakte

Ca. 41m²

Inventaris

n.v.t.

Stoffering

Exclusief

Meubels

Exclusief

 

Kenmerken:

Huur of koop:
Te koop

Woonoppervlakte:
40 m 2

Kamers:
1

Berging/blokhut aanwezig:

Stuur ons een email

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op