0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Aankoopbemiddeling

 

U bent in overweging om een recreatiewoning aan te kopen. De vraag is waar moet ik beginnen, waar dien ik rekening mee te houden en welke voorwaarden zijn er bij het aankopen van een recreatiewoning? Daarbij bent u op zoek naar een locatie waarbij lokale kennis kan ontbreken.

 

Kies een aankoopmakelaar van Utrecht Chalets Makelaars

Onze aankoopmakelaars hebben kennis van de markt, de omgeving en de algemene voorwaarden waar u rekening mee dient te houden. Tevens weten onze makelaars wat er speelt in de markt, wat het aanbod is en welke prijzen er gerekend worden. Bij het aankopen van een recreatiewoning dient u rekening te houden met verschillende condities in grond eigendom, gemeentelijke plannen en vele factoren die u niet over het hoofd mag zien.

 

Wat kunt u verwachten van onze aankoopmakelaar

De volgende zaken zijn van groot belang om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij bespreken de volgende zaken met u:

-          Wat voor type recreatiewoning zoekt u?

-          Waar dient de recreatiewoning te staan?

-          Wat is uw budget en de financiële mogelijkheden met betrekking tot financiering

-          Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing

 

Welke dienstverlening kan ik verwachten?

Tijdens het aankoopproces zullen de volgende onderwerpen door uw aankoopmakelaar onderzocht worden waarbij u geadviseerd wordt:

 

-          Optische en technische inspectie

-          Kadastraal onderzoek en algemene voorwaarden

-          Juridische zaken met betrekking tot het aankopen van een investeringsobject

-          De prijsonderhandeling

-          De inspectie

 

Wat doet u zelf

Uiteraard gaat u zich verdiepen met mogelijke recreatiewoningen welke u interesse wekt. Daarbij zal uw persoonlijke aankoopmakelaar de juridische zaken voor u onderzoeken.

 

Wat kost aankoopbemiddeling voor recreatiewoningen

Onze dienstverlening heeft een tarief van € 450,- waarbij maar liefst drie bezichtigen inclusief zijn. Daarnaast zal onze aankoopmakelaar beloont worden uit een positief resultaat wat betreft de prijsonderhandeling. Laat u hierover informeren door ons kantoor.

 

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden en wilt u gebruik maken van een aankoopmakelaar van Utrecht Chalets? Bel dan ons kantoor op 0341-276905 of vul het contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op