0341-276905
Zoeken
in aanbod
Filters openen
Opties:
 
Op park:

Tijdelijk een vakantiewoning huren

Een recreatiewoning is niet alleen uitstekend geschikt om vakanties of vrije tijd in door te brengen, maar een recreatiewoning kan ook een oplossing zijn om even helemaal tot rust te komen in een drukke periode. Ook kan een recreatiewoning dienen als tijdelijk onderkomen voor een overbruggingsfase. U wacht bijvoorbeeld op een nieuw huis en u heeft een paar maanden een geschikte woonruimte nodig.


U bent helaas in een scheiding terecht gekomen

Dan is het terugtrekken in een recreatiewoning een ultieme oplossing. Utrecht Chalets makelaars biedt de mogelijkheid om voor korte tijd een recreatiewoning te huren om even tot rust te komen. 


U heeft een nieuw huis gekocht en uw oude huis al verkocht!

U bent tijdelijk zonder woning doordat uw tussen twee woningen in zit? Bekijk onze mogelijkheden om tijdelijk een recreatiewoning te huren. 


Utrecht Chalets makelaars heeft een groot netwerk van eigenaren welke in bezit zijn van een vakantiewoning. Op de pagina huren vindt u ons actuele aanbod aan chalets, bungalows of stacaravans die verhuurd worden. Laat uw wensen aan ons weten en wij gaan voor u aan de slag.

Bekijk hier het huuraanbod

Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak?
Neem dan contact met ons op